BABYSCREEN BABAMOZI

Segítség

Hogyan tudom megnézni a videókat?

A személyes tárhelyedre feltöltött videókat a bélyegképen megjelenő lejtászó ikonra (play gomb) kattintva tudod elindítani. Ha teljes képernyőben szeretnéd megnézni, akkor kattints kétszer a videóra, vagy használd a lejátszó jobb alsó sarkában levő szögletes teljes képernyő ikont. A lejátszást szüneteltetni a videóra való egyszeri kattintással tudod.

A képeket teljes képernyőn a képre kattintva tudod megjeleníteni.

Amennyiben több videó és kép található a galériában, úgy teljes képernyős módban a jobb és bal szélen található nyilakkal tudsz váltani az elemek között.

Felvételek letöltése

A babamozi videókat és ultrahang állóképeket bármikor letöltheted és elmentheted egyesével a saját eszközödre a képek jobb alsó sarkában található letöltés ikonra kattintva.

Ha szeretnéd, az összes videót és képet letöltheted egyben, ekkor a képernyő felső részén található galéria letöltés gomb megnyomására egy tömörített ZIP fájlban tudod a teljes galériádat elmenteni.

Felvételek megosztása

Ha meg szeretnéd osztani a galériát ismerőseiddel, akkor a képernyő alsó részén válaszd ki, hogy milyen módon tennéd ezt meg. A linket kimásolva közvetlenül is el tudod azt küldeni ismerőseidnek, de használhatod a külön ablakban megtalálható email-es megosztási funkciót is:

Ez esetben meg kell adnod az ismerősöd email címét, írhatsz neki személyes üzenetet is, majd a megosztás gombra kattintva rendszerünk emailt küld a címzettnek.

A galériát a Facebookon is meg tudod osztani, az előbbihez hasonló módon, az oldal alján található ablakban.

Galéria törlése

Ha törölni szeretnéd a teljes galériát, akkor az az oldal legalján található „galéria törlése” gomb használatával teheted meg. Figyelem! A törlés végleges, a törölt galériát nem áll módunkban visszaállítani. Ne feledd: A személyes tárhelyedre feltöltött galériádat a vizsgálatot követően 35 napig éred el, ezt követően automatikusan törlésre kerül.

További kérdésed van?

Állunk rendelkezésedre az itt található elérhetőségeken.